Как да изберете агенция за недвижими имоти?

24-04-2018
Как да изберете агенция за недвижими имоти?
Агенция за недвижими имоти RE/MAX Ви предлага коректност и професионалност в намирането на бъдещ дом за Вас. Ако търсите подходяща агенция за недвижими имоти, потърсете ни!

В следващите редове ще се постараем да ви отговорим на този въпрос, като изведем няколко признака, по които се познават надеждните агенции. 

Агенции за недвижими имоти 1
Агенции за недвижимите имоти - доверете ни се
 1. Агенции за недвижими имоти: дългогодишен опит

  – за да ви предложи една агенция качествени и ефективни услуги във връзка с покупко – продажбата на недвижими имоти, тя трябва да има богат опит на този пазар и да го познава отлично. Защото професионалните знания и умения, както и способността да се отговори по най-добрия начин на конкретните нужди и изисквания на клиента, са елементи, изграждащи се с години работа. В никакъв случай не залагайте на сега навлизаща на пазара агенция за недвижими имоти, чийто екип тепърва ще се учи да разрешава различни случаи, проблеми и казуси, възникващи в процеса на покупко – продажба.
 2. Агенции за недвижими имоти: добро име

  – доброто име на пазара на недвижими имоти е много важен признак за всяка агенция. То показва, че в своята дейност съответната агенция за недвижими имоти е успяла да постигне отлични резултати, както и да остави удовлетворени множество клиенти. Така че преди да изберете дадена агенция за недвижими имоти, потърсете информация за нейната история и развитие, отзиви от предишни клиенти и всякакви други данни, които могат да ви бъдат полезни.
 3. Агенции за недвижими имоти: пълна подкрепа

  – агенциите за недвижими имоти, които работят наистина прецизно и професионално, няма да оставят клиента сам в нито един момент от покупката или продажбата на недвижим имот. Тези агенции ще му предложат услугите и подкрепата си по време на целия процес – от търсенето/предлагането на недвижим имот и последващите преговори до финализирането на сделката и изготвянето на необходимата документация. Все пак няма никакъв смисъл да наемате професионална агенция, ако отново ще трябва да вършите голяма част от дейностите сами, нали така?
 4. Агенции за недвижими имоти: прозрачност

  – един от най-важните фактори за успешното сътрудничество с агенция за недвижими имоти, е взаимната коректност и прозрачност в отношенията. От страна на самата агенция за недвижими имоти това означава предварително да бъдат описани на клиента точно и ясно услугите, които компанията ще извършва за него. Наистина добрите агенции също така редовно предоставят на клиента информация за наличните на пазара недвижими имоти, както и тенденциите в цените им. Информация, която трябва да бъде съобразена със специфичните нужди и изисквания на клиента, и предназначена само и единствено за него. 
Агенции за недвижими имоти 2
Агенции за недвижими имоти - професионализъм и загриженост

 

RE/MAX е най-голямата и най-бързо развиваща се мрежа от агенции за недвижими имоти в света. С 45-годишен опит и утвърдено име на пазара, ние можем да ви предложим обслужване от най-високо качество и международна мрежа от професионалисти в над 100 страни. Агентите на RE/MAX България ще бъдат неизменно до вас във всички етапи от процесите по покупка или продажба на недвижим имот, гарантирайки ви успешно финализиране на тези процеси и сключване на максимално добра от гледна точка на вашите интереси сделка.   Обмисляте покупка или продажба на имот? Свържете се с офис и агент на RE/MAX: https://remax.bg/bg/officeagentsearch

 

Агенции за недвижими имоти: дългогодишен опит

Агенции за недвижими имоти: добро име

Агенции за недвижими имоти: пълна подкрепа

Агенции за недвижими имоти: прозрачност

By continuing to use this site, you agree to the use of cookies. You can delete and/or block cookies by modifying the settings on your browser. Find out more here.