BG
Advanced search

PropertyClear all filters


Location


Price


Area (m²)


Plot area (м²)Features


Show properties added in the last:Sort by:


Share


Как да изберете подходящия агент недвижими имоти, когото да наемете

Aгент недвижими имоти 1

5 въпроси, които да зададете, преди да наемете агент недвижими имоти

Ето 5 въпроса от решаващо значение, които да зададете, когато интервюирате агент недвижими имоти:

1. На колко купувачи или продавачи помогнахте през последната година като агент недвижими имоти?

Активно работещият агент недвижими имоти е в течение с новостите на пазара и законите. Освен това, агентът, който работи активно и има опит във Вашия район или в района, в който искате да се преместите, е в състояние да Ви помогне по-добре.

2. Преминали ли сте специализирано обучение за агент недвижими имоти?

Всеки агент недвижими имоти може да Ви помогне да продадете или купите имот. Но само агент, който е преминал специализирано, задълбочено обучение е по-добре квалифициран да Ви помогне.

3. Какви услуги предлагате като агент недвижими имоти?

Агентът недвижими имоти, представляващ купувача трябва да организира и провежда огледи, да избере и Ви представи най-подходящите имоти на пазара, отговарящи на Вашите изисквания и нужди, да преговаря и договори цена на Вашия бъдещ дом, която Ви удовлетворява, да Ви помага и напътства в документалната работа по сделката, да Ви даде представа за всички непредвидени обстоятелства по време на сделката и да бъде Ваш помощник и съветник на всяка стъпка от процеса на покупка. Агентът недвижими имоти, представляващ продавача трябва да Ви помогне да определите цената на имота, въз основа на сравнителен пазарен анализ. Попитайте агента как ще рекламира Вашия имот (уебсайтове, видеа, директен маркетинг) и поискайте експертни съвети за подготвяне на имота за продажба и продажбени техники. Без значение от коя страна на сделката е, Вашият агент недвижими имоти трябва да е в състояние да води умело преговори от Ваше име.

4. Кой освен Вас ще работи за мен?

Много успешни агенти на недвижими имоти работят с екип. Тези екипи обикновено са структурирани така, че да осигурят на клиентите обслужване и ефективност от най-високо ниво по време на процеса на покупка и продажба. Можете да изясните с агента как работи неговия екип.

5. Колко често ще ми се обаждате като мой агент недвижими имоти?

Уверете се, че планът за комуникация отговаря на Вашите очаквания. За купувачи: Искате агентът да Ви се обажда само когато на пазара има нов имот, които би могъл да представлява интерес за Вас? Искате да Ви се обажда редовно или да Ви изпраща имейли? За продавачи: Искате Вашият агент да Ви се обажда само след като е провел оглед на имота Ви с купувач или искате да получавате информация какво се случва с продажбата на имота всяка седмица?

Защо да изберете агент недвижими имоти от RE/MAX

Агентите на RE/MAX притежават опита и познанията и работят успешно в условията на днешния пазар. Те работят усилено и са ангажирани да помагат на своите клиенти в процеса на покупка или продажба. Агентите на RE/MAX преминават специализирани обучения и са висококвалифицирани, образовани и мотивирани да предоставят своя опит и знания да работи в полза на клиентите. Доказателство за качеството на услугите, които агентите на RE/MAX предоставят, са миналите клиентите, които отново избират RE/MAX и клиентите, които препоръчват RE/MAX на своите приятели и познати.

Когато работите с агент недвижими имоти от RE/MAX, ще имате на своя страна доверен помощник и съветник, който ще Ви информира за всичко, което предстои и ще бъде с Вас във всяка стъпка от процеса на покупка и продажба. Поверете покупката или продажбата на Вашия имот на опитен агент от RE/MAX.


5 въпроси, които да зададете, преди да наемете агент недвижими имоти

Защо да изберете агент недвижими имоти от RE/MAX

22.05.2018y.
About RE/MAX
Discover the success story
behind our company
Find out more
Training & Education
Fighting fit for success in
business - with the unique
training program by RE/MAX.
Find out more
Franchise
Start your own
successful business
with RE/MAX
Find out more
Find the perfect property
By continuing to use this site, you agree to the use of cookies. You can delete and/or block cookies by modifying the settings on your browser. Find out more here.