RE/MAX Dynamic

RE/MAX DynamicSend us a message

Name*
Phone
E-Mail Address*
Comments*
Please enter the code below
CAPTCHA Image
Play CAPTCHA Audio
Refresh ImageRE/MAX Dynamic

"Tsar Simeon I" 69 Str., Burgas 8000


RE/MAX Dynamic

С НАС СТЕ СИЛНИ!
Като част от най-голямата мрежа от агенции в света, с успешно наложен модел във цяла Европа и в България, ние вярваме, че нашите клиенти имат нужда от сериозни професионалисти, когато става въпрос за най-важния актив на човека - дома. Услугите, които ние предоставяме трябва да бъдат безупречни. Взаимоотношенията ни с клиентите трябва да бъдат открити и поставени на стабилна основа и с ясни договори. Маркетингът трябва да бъде ефективен и съобразен с най-новите технологии. Отличните преговори трябва да помогнат на клиентите ни да защитят максимално интересите си. Всички документи свързани с продажбата трябва да бъдат проверени, така че нашите клиенти да могат спокойно да завършат своята сделка с минимални усилия и нерви.

RE/MAX има над 7 400 офиса в над 112 държави. Ние предлагаме глобално пазарно изложение чрез нашата мрежа от офиси в световен мащаб.
В RE/MAX Dynamic Вие получавате мотивирани, висококвалифицирани и опитни агенти на повикване 7 дни в седмицата, с капацитет да отговарят на вашите специфични нужди и изисквания.
RE/MAX Dynamic предоставя цялостна услуга, предлагаща високо професионално обслужване. Ние можем да Ви помогнем да продадете, да отдадете или да управлявате вашия имот. Предлагаме и услуга за търсене на недвижими имоти по поръчка за инвестиции в недвижими имоти.

Ако имате имот и искате да узнаете неговата цена, не се колебайте, а ни потърсете, и ще получите напълно безплатна консултация от нашите агенти!

Languages spoken

English
Bulgarian
Russian
German

Work time

Monday
09:00 - 18:00
Tuesday
09:00 - 18:00
Wednesday
09:00 - 18:00
Thursday
09:00 - 18:00
Friday
09:00 - 18:00
Saturday
10:00 - 14:00
Sunday
Day offBy continuing to use this site, you agree to the use of cookies. You can delete and/or block cookies by modifying the settings on your browser. Find out more here.