BG
Advanced search

PropertyClear all filters


Location


Price


Area (m²)


Plot area (м²)Features


Show properties added in the last:Sort by:


Share

RE/MAX Ideal

16 "Mihail Koloni" Str., Varna 9000 +359 52 82 55 22

Business hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00
Saturday 10:00 - 14:00
Sunday Contact us for an individual meeting

Languages spoken

Bulgarian Russian English Danish German Ukranian Greek Turkish

About us

Добре дошли! Понеже ние знаем колко е важно да продадете своя имот на максимална цена, понеже ние знаем колко е важен процесът на покупка на нов дом, Ви каним да се запознаете с нашия екип от професионални консултанти в недвижимите имоти, отлично обучен и готов да помогне, и да предложи най-добрите услуги и решения за успешното извършване на сделка. Нашата цел в отбора ни RE/MAX Ideal е да осигурим на клиентите си услуги от най-високо качество. Днес, благодарение на десетки години глобален опит на RE/MAX, ние предлагаме професионално обслужване от най-висок клас в сделките с недвижими имоти, комфорт и дискретност през целия процес на продажба. REMAX Ideal е изграден на основата на радикална откритост към клиентите и качество на работата на своите брокери. ВИЕ ПОСЕЩАВАТЕ ТОЗИ САЙТ ЗАЩОТО:
Търсите доказала се в гр. Варна агенция за недвижими имоти Искате да разгледате нашето портфолио от ексклузивни имоти Искате да откриете доверен партньор за продажба на своя имот Искате да откриете мечтания имот на територията на град Варна и околностите


By continuing to use this site, you agree to the use of cookies. You can delete and/or block cookies by modifying the settings on your browser. Find out more here.