RE/MAX Family – Поредно подновяване на Франчайз Договора!

Утвърдена Агенция на RE/MAX в гр. Варна поднови своя Франчайз Договор, продължавайки да работи по световно признати стандарти за качество.


Денят на Морската столица на България донесе много усмивки и добро настроение за жителите и гостите на града, а градусът на доброто настроение се повиши допълнително заради поредното подновяване на Франчайз Договора на RE/MAX Family – Агенция с повече от 10-годишен опит на пазара на недвижими имоти в гр. Варна!


Лидер на постоянно увеличаващия се екип е Галина Райкова. Галя е част от Мрежата на RE/MAX България от 2020 година, присъединявайки се първоначално като мениджър в RE/MAX Family, а от 2021г. и като Брокер/Собственик на Агенцията.


Разнообразната професионална експертиза и богатият предшестващ опит в жилищното кредитиране, допълнени и постоянно надграждани от ноу-хауто на RE/MAX, помогнаха на Галя да приложи пълноценно своите лидерски качества и да усъвършенства допълнително уменията си в привличането, обучението и кариерното развитие на високопродуктивни Агенти на недвижими имоти.


И така, през 2022г., RE/MAX Family ще продължава да утвърждава присъствието си на пазара на недвижими имоти в гр. Варна, вече от нова локация, в още по-модерен и голям офис, посрещащ все повече нови Клиенти и Агенти.


Новият офис на Агенцията се намира на адрес бул. „Княз Борис I“ № 105, ет. 1, гр. Варна.


Екипът на Агенцията продължава да предлага на своите Клиенти пълния спектър от професионални услуги, свързани с жилищни, ваканционни, инвестиционни, индустриални, търговски и селско-стопански имоти.
За RE/MAX Family:

гр. Варна

бул. „Княз Борис I“ № 105, ет. 1

+359 52 82 86 86

[email protected]


За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com


За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от над 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Сандански, Петрич и Банско, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл [email protected]