RE/MAX Advantage – Поредно подновяване на Франчайз Договора!

Четвъртият пореден Франчайз Договор на RE/MAX Advantage вече е факт!RE/MAX Advantage, най-дълголетната и успешна Агенция от местната Мрежа на RE/MAX в България, поднови своя Франчайз Договор за трети път!


RE/MAX Advantage отваря вратите на първия си офис в далечната 2007 година. Брокер/Собственик и емблема на Агенцията е Георги Димитров. Неведнъж, оттогава той е споделял предимствата и удовлетворението си от това, да бъдеш член на глобалната Мрежа на RE/MAX.


Съвсем заслужено, той е и първият RE/MAX Europe Ambassador 2021/2022 от България.


Чуйте как и защо Георги Димитров взе решението да поднови Франчайз Договора на Агенцията, както и партньорството си с RE/MAX България за трети пореден път! Все пак, никой не може да го разкаже по-добре от него.През 2021г., емблематичната за град Пловдив Агенция, смени местоположението на офиса си, но не и първокласното качество на обслужване на Клиентите. Новата локация не е изненада за никого – отново на бул. Руски, но в новопостроена и по-модерна сграда, с още по-голяма видимост и лесен достъп. Точният адрес е: гр. Пловдив, бул. Руски № 36.


Успехите на RE/MAX Advantage са пример за всички новоприсъединени Агенции и Агенти, а експертите от Агенцията-ветеран, са винаги насреща – за споделяне на опит и ноу-хау, които са натрупали и обогатили през годините, в Мрежата на RE/MAX.За RE/MAX Advantage:

гр. Пловдив

бул. Руски №36

+359 32 265 000

[email protected]


За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com


За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от над 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Сандански, Петрич и Банско, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл [email protected]