RE/MAX All Seasons – Предстоящо откриване на офис на Агенцията в гр. Банско

Професионално отношение, отговорност и иновативен маркетинг ще бъдат водещи в дейността на новата Агенция


Христо Несторов, чиято над петнадесетгодишна професионална репутация се е превърнала в синоним за експертиза във ваканционните и инвестиционни имоти, е Брокер/Собственик на RE/MAX All Seasons, Банско. Официалното откриване на офиса на Агенцията е насрочено за Събота, 19 Март, а на радостното събитие ще присъстват както многобройните колеги и приятели на Христо, така и партньорите му от RE/MAX България и представители на другите Агенции на RE/MAX от София и страната.

Офисът на RE/MAX All Seasons, намиращ се на ул. Найден Геров 25 е в сърцето на новата част на Банско, в непосредствена близост както до кабинковия ски лифт, така и до някои от най-популярните хотели и жилищни комплекси в емблематичния планински курорт.

Амбицията на младия, но разрастващ се, екип на RE/MAX All Seasons, е да предлага професионално консултантско и посредническо обслужване не само на жителите и гостите на Банско, но да обхване и близките населени места, като Разлог, Баня и Добринище и – по този начин – да предоставя и на клиентите от местната и глобална Мрежи на RE/MAX професионално съдействие в намирането на идеалния за тях имот.

„Като част от глобалната мрежа на RE/MAX, ние се отличаваме от всички други с лидерство в световно утвърдени практики при работа в сферата на недвижимите имоти. Нашите дългогодишни познания и опит на пазара на недвижими имоти в района на курорта Банско ще ви помогнат да направите правилния избор при покупката или продажбата на желания от Вас имот.“ сподели Христо Несторов в навечерието на предстоящото откриване на RE/MAX All Seasons.С площ от 35 кв.м. и с интериор на Алпийско шале, офисът на Агенцията предразполага с непринудения си уют и спокойна атмосфера, макар и на една от най-оживените търговски улици в Банско.

Чуйте защо Христо се присъедини към Мрежата на RE/MAX България:


RE/MAX All Seasons отваря врати и ви съветва: “Преди да купите или продадете имот, свържете се с нас!“

За RE/MAX All Seasons:

гр. Банско

ул. Найден Геров 25

+359 886 509 826

[email protected]