RE/MAX By The Sea – Предстоящо откриване на офис на Агенцията в гр. Варна

Екипен дух, доверие и взаимност ще са водещи принципи в работата на Колегите от

RE/MAX By The Sea
С настъпването на астрономическото лято и началото на летния сезон по Българското Черноморие, с вълнение съобщаваме, че предстои откриването на 22-рата Агенция на RE/MAX България и 5-тата Агенция на RE/MAX в Морската ни Столица – гр. Варна.


Брокер/Собственик на новата Агенция – RE/MAX By The Sea - е Диана Илиева. Диана е част от Мрежата на RE/MAX България от 2020 година, като мениджър в RE/MAX Family, а в последствие в RE/MAX Home.


За изминалите две години тя разви своите лидерски качества и усъвършенства своите умения в привличането и обучението на високопродуктивни Агенти.


Следващата стъпка от кариерното развитие на Диана, логично, е менажирането на собствена Агенция. Тя взе това решение на 22.06.22г. отваряйки 22-рата Агенция на REMAX в България.


Датата на официалното откриване е Празникът на Морската Столица – очаквайте допълнителна информация!


Офисът на RE/MAX By The Sea се намира в непосредствена близост до Морската градина, а адресът е бул. „Княз Борис I-ви“, ж.к. Чайка №20, блок 20, вход А, ет.1. Локацията на Агенцията е в близост както до Морската градина, така и до Висшето Военноморско училище и административните служби.


„RE/MAX е възможността да черпиш знания и ноу-хау от извора, от тези с повече опит, и да получиш необходимия заряд от ентусиазма и енергията на работата в Мрежа!“ – споделя Диана Илиева, Брокер/Собственик на RE/MAX By The Sea.


С площ от 80 кв.м, офисът на RE/MAX By The Sea ще предлага пълния спектър от професионални услуги, свързани с жилищни, ваканционни, инвестиционни, индустриални, търговски и селско-стопански имоти.


Чуйте защо Диана се присъедини към Мрежата на RE/MAX България:
За RE/MAX By The Sea:

гр. Варна

бул. „Княз Борис I-ви“, ж.к. Чайка, блок 20, вход А, ет.1

+359 899 134 275

[email protected]