RE/MAX Dream - Предстоящо откриване на офис на Агенцията в гр. Варна!

Намиране на мечтания от Клиента имот ще е водещ принцип в работата на Колегите от RE/MAX Dream

RE/MAX продължава да се разраства в Морската столица на България!Само няколко дни след присъединяването на 5-тата Агенция на RE/MAX в гр. Варна (и 22-рата в България), RE/MAX Dream стана реалност като Агенция №6, в Морската Столица (и 23-та в България).

Брокер/Собственик на RE/MAX Dream е инж. Цветелина Ябанджиева – утвърден професионалист в сферата на интериорния дизайн и обзавеждане от 2006г. В портфолиото й сe включват както малки, така и и големи обекти на български и чуждестранни инвеститори. Предлагайки посредничество при сделки с недвижими имоти, инж. Ябанджиева и Екипа й ще обслужват Клиентите на Агенцията „от А до Я“ – прилагайки и доразвивайки вече утвърдените и превърнали се в глобални стандарти за качество на RE/MAX.

Предстои официалното откриване на Агенцията – следете официалните информационни канали на RE/MAX България, където ще публикуваме допълнителна информация!

Офисът на RE/MAX Dream се намира на ключова локация в гр. Варна, на бул. "Владислав Варненчик" №322, ет. 2, офис 2, недалеч от Бизнес Парк Варна.

„Защо Dream? – защото когато човек купува жилище, той най-често сбъдва своя мечта. Моето желание е да помагаме на всеки един Клиент да сбъдне своята мечта (Dream).“ - това споделя инж. Цветелина Ябанджиева, Брокер/Собственик на RE/MAX Dream, когато я попитат как е избрала името на Агенцията.

С площ от 170 кв.м, офисът на RE/MAX Dream ще предлага пълния спектър от професионални услуги, свързани с жилищни, ваканционни, инвестиционни, индустриални, търговски и селско-стопански имоти.

Чуйте защо инж. Цветелина Ябанджиева се присъедини към Мрежата на RE/MAX България:


За RE/MAX Dream:

гр. Варна

бул. "Владислав Варненчик" №322, ет. 2, офис 2

+359 887 248 001

[email protected]


За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com


За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от над 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Сандански, Петрич и Банско, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл [email protected]