RE/MAX Evolution - Предстоящо откриване на офис на Агенцията в гр. Разград!

Мрежата на RE/MAX България продължава да се разраства

В юбилейната – петдесета – година за RE/MAX, с радост и вълнение Ви представяме 20-тата Агенция на местната Мрежа - RE/MAX Evolution.Брокер/Собственик на RE/MAX Evolution е Димитър Стефанов – предприемач и бизнесмен, с дългогодишен и успешен опит в различни бизнеси, свързани и с недвижимите имоти. Убеден, че предоставянето на висококачествени и бързи професионални услуги при сделките с недвижими имоти ще бъде прието радушно от жителите на Разград и областта, той и екипът на Агенцията ще прилагат и доразвиват вече утвърдените и превърнали се в глобални стандарти за качество на RE/MAX.


Офисът на RE/MAX Evolution се намира в знакова и позната на всеки в Разград сграда, на площад „Независимост“, с централна локация, отлична видимост и лесен достъп, които ще улеснят допълнително клиентите на Агенцията.


С площ от 80 кв.м, офисът на RE/MAX Evolution ще предлага пълния спектър от професионални услуги, свързани с жилищни, ваканционни, инвестиционни, индустриални, търговски и селско-стопански имоти.


Новият офис на RE/MAX Evolution е готов да посрещне предприемчиви и мотивирани Агенти на недвижими имоти и техните Клиенти. А иновативният ноу-хау на RE/MAX ще подкрепя екипа на Димитър Стефанов да предоставя първокласно преживяване и удовлетвореност на Клиентите на Агенцията, при вземането на едно от най-важните решения в живота им.


Предстои официалното откриване на Агенцията – следете официалните информационни канали на RE/MAX България, където ще публикуваме допълнителна информация!


Чуйте защо Димитър се присъедини към Мрежата на RE/MAX България


За RE/MAX Evolution:

гр. Разград

пл. "Независимост"

+359 888 930 930

[email protected]


За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com


За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Банско и Разград, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл [email protected]