RE/MAX Old Capital – Предстоящо откриване на офис на Агенцията в гр. Велико Търново

Да бъде еталон за качествено обслужване и предоставянето на страхотно клиентско преживяване ще бъдат водещи в дейността на новата Агенция


В навечерието на празника на старопрестолната столица, имаме удоволствието да обявим дългоочакваното завръщане на RE/MAX в гр. Велико Търново! Георги Георгиев е Брокер/Собственик на RE/MAX Old Capital, Велико Търново, а официалното откриване на офиса на Агенцията е насрочено за Вторник, 22 Март. С избора си на тази дата за официалното откриване, Георги подари невероятната възможност на партньорите си от RE/MAX България и от другите Агенции на RE/MAX в страната – да се споделят радостта от разрастването на местната Мрежа, почитайки заедно с това традициите на старата българска столица.

Офисът на RE/MAX Old Capital, намиращ се на ул. Есперанто № 2 е на пешеходно разстояние както от най-важните административни служби, свързани с услугите в недвижимите имоти, така и до знакови забележителности на Велико Търново.

Още с първите си стъпки под бранда на RE/MAX, eкипът на RE/MAX Old Capital направи сериозна заявка за повишаване качеството на клиентското преживяване, предлагайки професионално консултантско и посредническо обслужване на английски, руски, испански и турски език, както и ангажимент за бързина, в резултат на което първите доволни клиенти на агенцията вече имат възможност да се поздравят с успешните си сделки.

Амбицията на бързо разрастващия се екип на RE/MAX Old Capital се разпростира отвъд границите на гр. Велико Търново и обхваща Горна Оряховица, Дряново, Габрово, Трявна и Елена, с което много повече жители, гости и почитатели на тези населени места ще имат възможност да се възползват от професионално съдействие в намирането на идеалния за тях имот, по най-високите стандарти за качество на RE/MAX.

„Благодарение на досегашния ми опит в сферата на недвижимите имоти, разбрах че на пазара в нашия град почти липсва качественото обслужване. Затова и целта ми е да създам екип от професионалисти, заедно с които да предоставим едно страхотно – RE/MAX – преживяване на нашите клиенти“ сподели Георги Георгиев в навечерието на откриването на офиса RE/MAX Old Capital.С площ от 90 кв.м., офисът на RE/MAX Old Capital предлага пълния спектър от професионални услуги, свързани с жилищни, ваканционни, инвестиционни, индустриални, търговски и селско-стопански имоти.

Чуйте защо Георги се присъедини към Мрежата на RE/MAX България:


За RE/MAX Old Capital:

гр. Велико Търново

ул. Есперанто №2

+359 888 288 825

[email protected]