RE/MAX България - член на НСНИ!Ставайки наскоро пряк член на Националното сдружение „Недвижими имоти“ (НСНИ), RE/MAX България присъединява подкрепата си към предложения през Юли 2022г. проектозакон, чрез който да се въведе регулация на дейността на брокерите и агентите на недвижими имоти по модела на справедливите световни практики. С проектозакона ще бъдат въведени минимални образователни изисквания за упражняване на дейността в България, както и етични правила и стандарти, които да подобрят бизнес средата.


С приемането на напълно хармонизирано с ЕС местно законодателство се цели да бъдат повишени отговорността на брокерите и на агентите за качеството на техните услуги, да се подобри ефективността при защита на правата и законните интереси на потребителите и да бъде ограничена възможността за измами и злоупотреби при сделки с недвижими имоти.


Етичният Кодекс на RE/MAX е в абсолютна хармония с горните цели и в този смисъл, членството в Национално Сдружение Недвижими Имоти (НСНИ) на всички Агенции на RE/MAX България ще представлява поредната решителна стъпка, която може да бъде предприета, за да станем още по-добри в предоставянето на една от най-важните социални услуги в България.


НСНИ - RE/MAX България

За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от 19 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе и Банско, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл [email protected]