RE/MAX БЪЛГАРИЯ, РЕГИОНАЛНА КОНВЕНЦИЯ 2023 – ОТБЕЛЯЗВАМЕ ЮБИЛЕЙНАТА, 50-ТА ГОДИШНИНА НА RE/MAX С НОВИ РЕКОРДИ!

На 18 Февруари 2023, RE/MAX България проведе Годишната си Регионална Конвенция в Хотел Интернационал, Златни пясъци.

В хода на Конвенцията, Агенти, Брокер/Собственици и Мениджъри от цялата местна Мрежа на RE/MAX в България се поздравиха за постигнатото, обмениха идеи, добри практики и водещо ноу-хау, в духа на партньорство и споделеност!

Конвенцията беше открита от г-н Добромир Ганев – Председател на УС на НСНИ, който представи дейността на Сдружението и връчи Поздравителен Адрес на RE/MAX България.

В навечерието на Регионалната Конвенция, още 3 от Агенциите на RE/MAX България във Варна бяха приети като пълноправни членове на НСНИ, а в скоро време и колективното членство в НСНИ на останалите Агенции от местната Мрежа на RE/MAX ще бъде факт.

Високо-енергиен заряд дадоха Junior Band (гр. Велико Търново) и малките големи професионалисти от Rio Dance (гр. Варна), с което допринесоха за невероятната атмосфера в залата и загатнаха за емоциите, които последваха, през целия ден на Конвенцията.

Първият гост-лектор на събитието бе г-н Георги Христулев, Бизнес коуч и Собственик на SALES COACH.BG

Той представи вдъхновяващата си гледна точка за „Нагласи за успехи“. Посланието, което предаде на аудиторията гласеше „Определете приоритетите си така, че когато се поглеждате в огледалото да изпитвате дълбоко, всепроникващо уважение към себе си!“

Благодарим на г-н Христулев за мотивацията и с нетърпение очакваме предстоящото му обучение, разработено за членовете на нашата Мрежа!

Освен все повечето места, на които се забелязва балонът на RE/MAX, не се виждат други балони на имотния пазар в България. Това показва хронологичният анализ, представен от Стоян Гочев, Брокер/Собственик на RE/MAX City & RE/MAX City Mall. Анализирайки задълбочено статистическите данни за динамиките на пазара в гр. София, по квартали, както и в някои от по-големите градове на страната, той запозна присъстващите и със своите прогнози за развитието на пазара на недвижими имоти.

RE/MAX обича Варна, а Варна обожава RE/MAX!

След най-силната си година на местния пазар, Колегите от Агенциите на RE/MAX в гр. Варна представиха на отделно събитие, в рамките на Конвенцията, своите най-нови ексклузивни предложения и, разбира се, най-атрактивните възможности за съвместен бизнес с останалите Агенции на RE/MAX, чрез препоръки.

Приятелите на RE/MAX България, от Creditland и Realistimo, представиха съвместните ни проекти и визиите си за следващите етапи от партньорството ни.

Мартин Панайотов, съосновател на Realistimo, беше сред гост-лекторите на Конвенцията и посочи част от предимствата от партньорството с Realistimo, а именно: пълна софтуерна интеграция, подробни статистистики и анализи, включващи информация за ефективността при генерирането на допълнителни нови потенциални Клиенти за Агентите на RE/MAX България.

Приятелите ни от Creditland – Деян Василев (Изпълнителен Директор), Георги Канайков (Директор Консултантска Мрежа), Милена Витанова (Директор Партньорска Мрежа) и Ива Петкова (Тийм лидер – Варна) представиха анализ на тенденциите в пазара с ипотечни и потребителски кредити, отличиха най-продуктивните си партньори от RE/MAX, а Диана Илиева (Брокер/Собственик, RE/MAX By The Sea) и Стоян Гочев (Брокер/Собственик, RE/MAX City & RE/MAX City Mall) получиха големите награди на Creditland – екскурзия до Малта.

По време на Конвенцията бе анонсирано и предстоящо обучение, организирано от Creditland за Агенти на RE/MAX България, на тема „Основна кредитна грамотност“. Следете информационните канали на RE/MAX България за датите и подробното съдържание на обучението.

В заключителната част на Конвенцията отличихме лидерите на Марката за 2021 и 2022, а те са:

- Награди Social Media Rising Stars за 2022 – RE/MAX Concept & RE/MAX Home

- Награда Лидер в привличане и запазване на Агенти за 2021 – RE/MAX Active

- Награда Лидер в привличане и запазване на Агенти за 2022 – RE/MAX By The Sea

- Награда Летящ Старт за 2021 – RE/MAX Active

- Награда Летящ Старт за 2022 – RE/MAX Concept

- Посланици на RE/MAX България за 2023 – Стоянка Гроздева (RE/MAX Home) и Петър Башаев (RE/MAX City)

- Посланик на RE/MAX Europe от България за 2023 – Георги Димитров, RE/MAX Advantage

- Награда Social Media Super Star за 2022 – Весела Иванова, RE/MAX Advantage

- Агенция на Годината 2021 – RE/MAX City

- Агенция на Годината 2022– RE/MAX Advantage

- Агент на Годината за 2021 и 2022 – Стоянка Гроздева, RE/MAX Home


По време на събитието бяха връчени Сертификатите за членство в RE/MAX LLC - EXECUTIVE CLUB за 2021 и за 2022, както и в RE/MAX LLC – 100% CLUB за 2021 и за 2022.

Не пропуснахме да изкажем признателността си и към всички Офис Асистенти и Мениджъри в Агенциите на RE/MAX в България, като специално отличие получи Виолета Кукова (RE/MAX Advantage), която в продължение на вече 12 години е неизменна и все по-надеждна част от екипа на Агенцията.

Конвенцията завърши с гала вечеря, шоу програма със специални гости от балет „Boryana Dance & Entertainment” и парти до зори!

Следете каналите на RE/MAX България, в които ще споделим с вас и официалното видео от Регионалната Конвенция.Регионалният Офис на RE/MAX България благодари на всички Колеги, Гости, Партньори, Приятели и бъдещи Франчайзополучатели, които уважиха с присъствието си Регионалната Конвенция на RE/MAX България 2023. Уверени сме, че 2023 година ще бъде още по-успешна, благодарение на Вас!

- Екипът на RE/MAX България


За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com


За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от над 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе и Банско, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл [email protected]