RE/MAX Elite – Предстоящо откриване на офис на Агенцията в гр. София

Индивидуален подход към всеки клиент, експедитивност и проактивност ще бъдат водещи в дейността на новата Агенция


Гинка Винчева – икономист и предприемач, с успешен опит в различни бизнеси и със задълбочено познаване на бизнес процесите, е Брокер/Собственичката на RE/MAX Еlite. Официалното откриване на офиса на Агенцията е насрочено за Петък, 11 Март, а на радостното събитие ще присъстват, както многобройните колеги и приятели на Гинка, така и партньорите й от RE/MAX България и представители на другите Агенции на RE/MAX от София и страната.

Офисът на RE/MAX Elite, в ж.к. Младост 3, бл. 383, магазин №6 е стратегически разположен на еднакво разстояние от бул. Цариградско Шосе и Бизнес Парк София, а клиентите на Агенцията ще се възползват от отличния достъп – с лек автомобил и градски транспорт.

Освен добре познатите на клиентите на RE/MAX професионални услуги в сферата на жилищните, ваканционните и търговските недвижими имоти, екипът на RE/MAX Elite, ще предлага на жителите на гр. София и консултантски услуги за жилищно и потребителско кредитиране, благодарение на партньорството си с CreditLand.

„В условията на редуващи се глобални предизвикателства, пазарът на недвижими имоти изпъква с устойчивост, положителна динамика и нарастващо разнообразие на предлаганите продукти и услуги. За мен и екипът ми е чест, че се присъединяваме към глобалната мрежа на RE/MAX именно в такъв момент.“ сподели Гинка Винчева в навечерието на предстоящото откриване на RE/MAX Elite.С площ от 75 кв.м., стилният и модерно обзаведен офис на Агенцията предоставя отлични възможности за делови срещи в сърцето на един от най-динамично развиващите се софийски квартали.

RE/MAX Elite вече е отворила вратите си за предприемчиви и мотивирани нови Агенти на недвижими имоти, които – напътствани от лидерските качества на Гинка Винчева – да приложат на практика иновативния ноу хау на RE/MAX.

Чуйте защо Гинка се присъедини към Мрежата на RE/MAX България:


За RE/MAX Elite:

гр. София

жк. Младост 3, бл. 383

+359 898 588 866

[email protected]