RE/MAX River Estate – Предстоящо откриване на офис на Агенцията в гр. Русе

Експертност, коректност и комплексно обслужване ще бъдат водещи в дейността на новата Агенция


Михаела Босилкова и Николай Димитров – млади, но вече утвърдени професионалисти в областта на услугите с недвижими имоти, са Брокер/Собствениците на RE/MAX River Estate. Официалното откриване на офиса на Агенцията е насрочено за Четвъртък, 3 Март, а на радостното събитие са поканени и ще присъстват както многобройните колеги и приятели на Михаела и Николай, така и партньорите им от RE/MAX България и представители на други Агенции на RE/MAX от цялата страна.

С отлична видимост, лесен достъп и удобно за клиентите работно време, офисът на RE/MAX River Estate, намиращ се на ул. Александровска №96 ще предлага на жителите на гр. Русе и областта постоянно нарастващо разнообразие от професионални услуги в сферата на жилищните, ваканционните и търговските недвижими имоти, предлагани чрез глобалната мрежа на RE/MAX не само в България, но и в над 110 държави от цял свят.

“Наблюдаваме нарастваща динамика на пазара на жилищни и търговски имоти в гр. Русе.” споделиха Михаела Босилкова и Николай Димитров. “Затова, сега е най-подходящият момент за започване на този бизнес, а екипът на RE/MAX River Estate няма търпение да приложи експертизата и страстта си към недвижимите имоти, помагайки по този начин на местните хора да открият идеалното за тях място за живеене.”С площ от 150 кв.м., на две нива, уютният и модерно обзаведен офис на Агенцията създава непринудена, но професионална атмосфера и позволява едновременно да бъдат обслужвани различни клиенти в някое от шестте места за работни срещи. Целта на Брокер/Собствениците на RE/MAX River Estate е да привлекат към екипа си 10 предприемчиви и мотивирани нови Агенти на недвижими имоти, за да отговорят адекватно на нарастващия интерес към инвестиции в недвижими имоти.

Чуйте защо Михаела и Николай се присъединиха към Мрежата на RE/MAX България:


За RE/MAX River Estate:

гр. Русе, ул. Александровска №96

+359 883 522 819

[email protected]