ЗА ЕДИНАДЕСЕТА ПОРЕДНА ГОДИНА „ENTREPRENEUR“ ОПРЕДЕЛИ RE/MAX ЗА ТОП ГЛОБАЛЕН ФРАНЧАЙЗ!


Безспорен факт е, че RE/MAX е в повече страни по света от която и да е друга марка за недвижими имоти.


В над 110 страни и територии, глобалното присъствие на Мрежата RE/MAX е повсеместно. Това е и основната причина RE/MAX отново да бъде отличен като „Топ глобален франчайз“ от „Entrepreneur“ и през 2023г.


За 11-та поредна година световният лидер в недвижимите имоти „RE/MAX“ заема челно място, сред топ 200 световни франчайзодатели. Класацията, която е част от „Franchise 500“ на „Entrepreneur“, е базирана на глобалния размер и растеж на компанията, като същевременно взема под внимание разходите и таксите на франчайзополучателите, както и подкрепата, която франчайзодателя им предоставя, наред с разпознаваемостта на марката, финансова й сила и стабилност.


"RE/MAX има силно присъствие по целия свят – в повече страни и територии, отколкото който и да е друг бранд в недвижимите имоти", казва Шона Гилбърт, Старши Вицепрезидент на RE/MAX Global and Commercial." Членовете на Мрежата на RE/MAX се гордеят с Бранда и върховите постижения, които той представлява. Надграждайки стойността и световната известност на Марката – и другите й конкурентни предимства – те успешно развиват бизнеса си, където и да се намират."


Професионалистите в областта на недвижимите имоти по целия свят избират RE/MAX не само заради разпознаваемостта на Марката, но и заради нейните първокласни ресурси. По-рано тази година, Брандът стартира своята обновена Global Referrals Platform, цялостна технологична платформа, която автоматично превежда всички изпращани и получавани от членовете на глобалната Мрежа на RE/MAX, на повече от 50 езика и оптимизира процеса на трансгранично обслужване.


Богатите ресурси, нарастващото признание на Клиентите, както и всеобхватната подкрепа са сред факторите, които дефинират положението на Марката като лидер в бизнеса с професионални услуги в недвижимите имоти. Това се потвърждава и от поредното отличие на „Entrepreneur“.


„Франчайз 500“ – където RE/MAX заема челни позиции през всяка от последните 39 години – отразява и други постижения на Бранда, към този момент:


- RE/MAX - топ франчайзодател за 39-та поредна година

- RE/MAX - най-добър франчайз за Агенция за недвижими имоти, който може да бъде отворен за по-малко от $ 100 000

- RE/MAX - Топ 10 на най-бързо развиващите се франчайзи


За да се запознаете с пълния списък на Entrepreneur, кликнете тук.


Научете повече за предимствата на франчайза на RE/MAX тук.


За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 144,000 Агенти от над 9,000 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com


За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Банско и Разград, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл [email protected]