Ветеран от Мрежата на RE/MAX България в ТОП 10

на RE/MAX LLC!


Член на местната Мрежа постигна най-високото международно признание в 17-годишната история на RE/MAX в България!


Георги Димитров, присъединил се към местната Мрежа скоро след създаването й през 2005г., като Брокер/Собственик на RE/MAX Advantage, гр. Пловдив, понастоящем първи посланик на RE/MAX за Европа (RE/MAX Europe Ambassador 2021/2022) от България, се класира на впечатляващото 6-то място в Класацията Global TOP 100 на RE/MAX LLC, към м. Май 2022, в сегмента на търговските и индустриални имоти.


Класацията бе обявена през м. Юли 2022, подреждайки постиженията на най-добрите 100 измежду над 140,000 членове на глобалната Мрежа на RE/MAX, от над 110 държави и територии.Неслучайно, в навечерието на подновяването на франчайза на RE/MAX Advantage, за трети 5-годишен период, това е пореден личен успех за Брокер/Собственика на заемащата лидерски позиции на пазара на професионални услуги в недвижимите имоти Агенция.

През м. Март 2022г., Георги Димитров реализира и най-скъпо продадения недвижим имот в историята на RE/MAX България, за което получи най-високото признание, оказвано досега на Член на Мрежата на RE/MAX България, а именно - членство в престижния RE/MAX Chairman’s Club.

Пълната класация можете да разгледате на следния линк: https://news.remax.com/top-100-global-individual-commercial


За RE/MAX Advantage:

гр. Пловдив, бул. Руски №36

+359 32 265 000

[email protected]

За да научите повече за RE/MAX Advantage, моля, посетете www.remax.bg/remax-advantage/36026


За RE/MAX:

Водещ глобален франчайзодател в областта на недвижимите имоти, RE/MAX LLC е дъщерно дружество на RE/MAX Holdings (NYSE: RMAX) с повече от 140,000 Агенти от над 8,300 офиса в повече от 110 страни и територии. Никой в света не продава повече жилищни недвижими имоти от RE/MAX.

RE/MAX е основана през 1973 г. от Дейв и Гейл Линигер, с иновативна, предприемаческа култура, предоставяща на своите Агенти и франчайзополучатели гъвкавостта да управляват бизнеса си с голяма независимост. Агентите на RE/MAX живеят, работят и обслужват местните общности от десетилетия, набирайки милиони долари за благотворителност ежегодно.

За да научите повече за RE/MAX, моля, посетете www.remax.com


За RE/MAX България:

Още с навлизането си, през 2005 г., на местния пазар на професионални услуги в недвижимите имоти, Марката RE/MAX се превърна в синоним на качествено, бързо и цялостно обслужване за Клиентите. С национална мрежа от над 20 Агенции, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Шумен, Русе, Сандански, Петрич и Банско, RE/MAX България подкрепя франчайзополучателите си и техните Агенти – в непрестанния им стремеж към иновативност и растеж.

За да научите повече за възможностите за партньорство с RE/MAX България, моля, посетете www.remax.bg или пишете на имейл [email protected]